In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Chef Avfallshantering

uniper Skåne

Company description:

Vi på Uniper gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft ser vi till att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige - varje sekund av årets alla dagar. Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid - och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar. Eller som vi säger: '"Passion for energy". Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?

Job description:

Våra medarbetare är grunden för Unipers framgång och framtid. Vi arbetar tillsammans och i dialog. Hos oss utvecklas och förstärks kompetens på individnivå. Vi visar entreprenöranda och tar ansvar, i alla delar av koncernen. Vi har en gemensam hållning och värdegrund för hur vi bedriver det dagliga arbetet inom koncernen och i våra olika verksamheter. Vi kallar det "The Uniper Way".

Required profile:

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för avfallshantering och att leda och utveckla människor. Som ledare är du coachande och drivs av att utveckla såväl individer som team för att nå uppsatta mål. Som person är du mål- och resultatorienterad med stor förmåga att anta en helhetssyn på verksamheten. Du samverkar effektivt över gränser i en funktionsorienterad verksamhet.

Vi tror att du har teknisk utbildning på högskole-/universitetsnivå. Du har flerårig ledarerfarenhet från kärnteknisk verksamhet eller liknande. Avfallshantering inom BKAB kräver stort mått av logistisk förmåga och kännedom om verksamhetens aktörer och intressenter. Det är en förutsättning att du har gedigen kunskap om lagar och krav inom området. Vi verkar i en internationell miljö och din förmåga att obehindrat kommunicera på såväl engelska som svenska är en förutsättning för att lyckas. Erfarenhet från kärnteknisk verksamhet och särskilt från hantering av kärnavfall är önskvärd.

Uniper är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur. Vi genomför säkerhetsprövning innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs också hälso- och drogtest.

What we offer:

Vad vi söker

Nu söker vi en Chef Avfallshantering, som ska vara med och montera ned och riva Barsebäcksverket. Uppdraget sträcker sig över en lång tidsrymd och omfattar många spännande och utmanande moment. Flera av dessa är vi med och sätter standard för. Budgeten för hela rivningsprojektet är ca 4 miljarder kronor, vilket gör det till ett av Sveriges största anläggningsprojekt.

Vad kommer du att jobba med?
Som chef för Avfallshantering ansvarar du för anläggningens avfallslogistik och avfallshantering. Du kommer att leda ett team med kunniga medarbetare. Tillsammans säkerställer ni en säker och effektiv avfallshantering i samarbete med olika avfallsmottagare. Till din hjälp har du också erfarna kollegor inom projektledning, drift & underhåll, säkerhet & kvalitet, strålskydd, miljö och arbetsmiljö samt stödfunktioner.
Rollen är ny och skapas för att hantera avfallet - både radioaktivt och konventionellt - under nedmonteringen av Barsebäcksverket. Du ingår i BKABs ledningsgrupp och rapporterar till Barsebäck Krafts Projektchef.

Källa:

12 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten