In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Assortment Coordinator

Väderstad Ab Östergötland

I den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Avdelningen Systems & Components (S&C) består idag av ca 35 medarbetare och arbetar bland annat med att skapa marknadsledande system i våra så och jordbearbetningsmaskiner. Inom teknologier som mjukvara, hårdvara, luftsystem, hydraulik med mera. Systems & Components ingår som en del i utvecklingsavdelningen med totalt ca 140 medarbetare.

Trivs du i en koordinerande roll och vill arbeta med teknik?

Då kan denna tjänst vara något för dig!

Som Assortment Coordinator kommer du att koordinera arbetet med att standardisera Väderstads system och komponenter. Du kommer att vara sammankallande och ordförande i varianthanteringsrådet och ansvara för standardiseringsplanen samt att alla konstruktörer på Väderstad har tillgång till standarder och listor på standardiserade komponenter och system. I varianthanteringsrådet ingår representanter från produktkärnorna och från fabriken. Du förväntas även kunna utföra mindre designarbeten på egen hand för att ta en ny komponent sista biten till införande.

Din Profil

Vi tror att du har någon form av teknisk högskoleutbildning och/eller för tjänsten motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du har några års erfarenhet av produktutveckling och tillverkande industri. Våra system och komponenter finns på ett stort antal olika maskiner som produceras i varierande volymer i vår fabrik. Förståelse för och erfarenhet av produktion och från att ha arbetet som konstruktör är därför meriterande.

Arbetet spänner över många funktioner och avdelningar och därför kan någon form av tidigare projektledningserfarenhet/tvärfunktionellt arbete säkerligen komma väl till pass. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska samt grundläggande kunskaper i Office-paketet.

Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är att du är driven, kommunikativ, strukturerad, prestigelös och har förmågan att arbeta bra både självständigt och tillsammans med andra. Vidare är det viktigt att du tilltalas av och agerar enligt vår värdegrund. De grundläggande värderingarna hos oss är att vi är tillgängliga för våra kunder och för varandra som kollegor. Vidare är vi innovativa vilket innebär att vi arbetar med ständiga förbättringar och utmanar oss själva att hitta nya lösningar. Dessutom är vi pålitliga och ett stabilt familjeföretag som håller vad vi lovar vilket skapar trygghet för både våra kunder och medarbetare.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nordfeldt tel 0142-81614 alt Caroline Asklöf HR Business Partner tel 0142-810 27. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten