In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Mekanikkonstruktör

Väderstad Ab Östergötland

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel och arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare.

Vill du utveckla framtidens lantbruksmaskiner tillsammans med oss? Vi söker nu medarbetare som tycker det är riktigt kul med varierande konstruktionsarbete och som vill få möjlighet att utvecklas inom flera teknikområden.

Som konstruktör på Väderstad kommer du snabbt märka att vi är ett internationellt men samtidigt jordnära familjeföretag. Du blir en del av ett team, där fokus ligger på mekanisk konstruktion med en spännvidd från tyngre svetsade konstruktioner till ren finmekanik. Tillsammans är vi tekniskt ansvariga för hela produkten och dess teknikområden, vilket ger dig möjlighet att påverka vilka områden just du vill utvecklas inom.

Hos oss kommer du nära såväl kund som produkt och arbetar både med nyutveckling och förbättringar av befintliga produkter. Vi söker dig som gärna vill följa din konstruktion via prototypverkstaden, vår högteknologiska produktionsanläggning och vidare till praktisk utvärdering i närområdet eller på plats hos kund.

Du har en utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller tillgodosett dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har arbetat några år med mekanisk konstruktion och produktutveckling. Du skriver och talar svenska samt engelska.

Vi tror att du är en social, självgående och driven uppfinnare med intresse för att skapa innovativa konstruktioner som tar nästa steg i den agronomiska teknikvärlden.

Vill du veta mer? Varmt välkommen kontakta:
Patrik Sjögren Fritz, Gruppchef Drills tfn 0142-815 31
Mikael Tarland, Gruppchef Soil tfn 0142-821 54
Axel Zettervall, Gruppchef Planters tfn 0142-816 42.

Vi rekryterar löpande till tjänsten så sök gärna redan idag!

Källa:

257 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten