In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschefer till fina äldreboenden i Täby

Vardaga äldreomsorg Ab Stockholm

Om uppdragsgivaren:

Vardaga är en av Sveriges största privata aktörer inom äldreomsorg med 75 boenden runt om i landet. Vi skapar trivsel i vardagen för våra boende vars omsorgskvalitet ytterst garanteras av 7000 experter på omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Nytida ingår vi i Ambea.

Vardagas uppdrag - att lösa välfärdsutmaningen med visionen: "Vi ska vara förstahandsvalet för kunden, bästa samarbetspartnern för uppdragsgivaren och den mest attraktiva arbetsgivaren". Vi gör världen lite bättre, en människa i taget.

Höstfibblan är ett litet och hemtrevligt äldreboende centralt i Roslags Näsby. Boendet erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Stort fokus läggs på måltiden och aktiviteter. Höstfibblan har 20 platser.

Furan är ett hemtrevligt boende i norra Gribbylund för äldre personer med demenssjukdom. Även här erbjuds individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Furan är certifierat enligt Demensakademin, ett koncept för personcentrerad vård och omsorg vid demenssjukdom som bland annat innehåller utbildning och vägledning för medarbetare samt stöd till närstående. Furan har 32 platser.

Silverpark är ett modernt äldreboende i centrala Täby. Det är ett hemtrevligt, varmt och välkomnande boende för kunder som vill ha det lilla extra och som tycker att mat, kultur och möjlighet till gemensamma aktiviteter är värdefullt. Även Silverpark är certifierat enligt Demensakademin. Silverpark har 62 platser.

Vi söker just nu en Verksamhetschef som ska leda både Höstfibblan och Furan samt en Verksamhetschef som ska leda Silverpark. Dessa tre boenden drivs i egen regi. Vardaga är ett växande bolag och kommer senare under året att behöva rekrytera ett par Verksamhetschefer till i norra Stockholm. Vi tar gärna emot din intresseanmälan redan nu.

Läs gärna mer på www.vardaga.se

Om uppdraget:

I Vardaga är verksamhetschefen en nyckelperson. Du är direkt underställd regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med vice Regionchef och 14 andra Verksamhetschefer.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitetsarbete, ekonomi och marknadsföring. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, policies och koncept efterlevs. Tillsammans med regionchefen ska du säkerställa avtal och kvalitet inom verksamheten.

Viktigt är också att skapa samt bibehålla goda relationer med kunder, närstående, uppdragsgivare, myndigheter, kommuner och andra intresseorganisationer. Som verksamhetschef driver du utvecklingsarbete i syfte att förbättra både kvalitet och ekonomi. En annan viktig uppgift är givetvis också att skapa och bibehålla ett riktigt gott arbetsklimat i verksamheten.

Du ingår i ledningsgruppen för Region Stockholm Norr och leder din egen lokala ledningsgrupp. I den ingår förutom du själv även gruppcheferna.

Vem är du?

Vi söker dig som har hjärtat på rätt ställe och vill göra skillnad för de boende Höstfibblan, Furan och Silverpark.

Du trivs med att våga tänka och arbeta utifrån nya metoder samtidigt som du är systematisk och noggrann. Vi önskar en tydlig ledarpersonlighet som ger medarbetare möjlighet att växa och utvecklas i sina yrkesroller.

Självständighet, prestigelöshet och en hög integritet är egenskaper som behövs för att lyckas i uppdraget. Du behöver också ha vilja och förmåga att styra och följa upp verksamheten med kundfokus och utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.

Driv och resultatfokus är även det egenskaper som underlättar uppdraget.

Tjänsten kräver förutom chefserfarenhet, inom äldreomsorg eller kanske inom funktionshinderområdet, att du har högskoleutbildning. Till exempel kan du vara Sjuksköterska, Socionom, Sjukgymnast eller annat som Vardaga finner likvärdigt.

Intresserad?

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Signpost, Cecilia Nässlander 073-661 09 04 eller Fredrika Schartau 070-510 71 30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Källa:

304 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten