In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

2 Diabetessköterskor till Kåge/Morö Backe hälsocentral, Skellefteå

Västerbottens Läns Landsting Västerbottens län

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. 

Kåge/Morö Backe Hälsocentral är en del av Västerbottens läns landstings hälsocentraler och sjukstugor som är samlade i organisationen Landstingets primärvård. Verksamheten är konkurrensutsatt och ekonomin baseras huvudsakligen på antalet listade patienter. 

Kåge /Morö Backe hälsocentral bedriver just nu huvudsakligen verksamhet vid mottagningen på Morö Backe men också vid filialmottagningen i Kåge. Inom det närmaste året ska dessa två enheter separeras och en ny fullvärdig hälsocentral ska öppnas i Kåge. Nuvarande hälsocentralens upptagningsområde består geografiskt väsentligen av Skellefteås nordöstra delar och Kågedalen. Vi betjänar ca 15 700 invånare. Efter delningen kommer ca 10 700 patienter att tillhöra Morö Backe och ca 5000 att tillhöra Kåge. 
Personalgruppen består av ca 45 personer som är läkare, distriktssköterskor, psykiatrisköterska, undersköterskor, sekreterare, sjukgymnaster, psykologer, kurator, arbetsterapeut och ledning. 

Vi bedriver ett tvärprofessionellt samarbete med en värdegrund baserad på begreppen ”Tillsammans, Respekt och Utveckling”. 
Idag finns det 19 stycken hel- och deltidsanställda distriktssköterskor varav fyra tjänster innefattar diabetssköterskejobb. Då två av våra diabetessköterskor går vidare till annat jobb behöver vi anställa två nya kollegor. Placering i Kåge kan bli möjlig för en av tjänsterna.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att arbeta med diabetesrelaterade uppgifter på ca 40% av tiden och sedvanliga arbetsuppgifter för en distriktssköterska/sjuksköterska på hälsocentral resterande tid, vilket innebär att du har telefonrådgivning samt planerade och akuta mottagningsbesök. Du utgör en del i det multiprofessionella teamet där arbetet fördelas i syfte att nyttja rätt använd kompetens för våra patienters bästa.

Kvalifikationer

Krav: 
Legitimerad sjuksköterska. 
Erfarenhet av arbete som diabetessköterska. 
Meriterande: 
Diabetessköterskeutbildning på högskolenivå. 
Vidareutbildning till distriktssköterska. 
Arbetsvana i NCS-cross journalsystem. 
Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Du ska även kunna arbeta självständigt och känna dig trygg i din yrkesroll så att du kan inge förtroende hos dina patienter och deras närstående. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och ett intresse av att bidra till att utveckla verksamheten är av värde. 
Skicka in din ansökan snarast. Rekrytering sker fortlöpande.

Anställningsvillkor

Antal platser:2
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
lpv-rh-1727

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2017-04-02
Arbetsgivarens referensnummer: lpv-rh-1727

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). 

Upplysningar

Therese Larsson
Avdelningschef
070-2437115

Fackliga kontaktpersoner

Gunilla Lundmark
Vårdförbundet
0910 - 77 10 92

Källa:

1166 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten