In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Finsktalande kundsupport Visma EssCom AB Stockholm

Visma EssCom Ab Stockholm

Talar du finska, är serviceinriktad och har ett stort IT intresse? Visma Esscom AB i Bromma söker omgående en ny medarbetare!

Talar du finska och vill utveckla dina kunskaper inom IT och support? Drivs du av samarbete och är serviceinriktad som person? Nu har du möjlighet att komma till ett glatt och trevlig gäng på Visma Esscom i Bromma! De behöver en ny kollega omgående, välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller eftermarknadstjänster inom elektronik och IT. Du kommer att få en gedigen introduktion och möjlighet att få en rivstart på din karriär inom IT och kundsupport.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som medarbetare på kundsupporten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • ta emot, registrera, kategorisera och prioritera ärenden
  • ge kunderna ett trevligt bemötande via telefon och e-post
  • hantera och lösa incidenter i ärendehanterinssystemet Easit
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå 3 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Detta är ett konsultuppdrag via TNG. Arbetsplatsen är belägen på gångavstånd till Bromma Blocks och tvärbanan stannar 100 m från kontoret. Möjlighet till personalparkering finns också.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, kanske inom IT eller har ett stort privat IT-intresse. Du har kanske också tidigare erfarenhet av liknande arbete inom kundsupport eller service? Framförallt är du som person väldigt serviceinriktad och gillar att samarbeta.

Du talar och skriver flytande finska, svenska och engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

293 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten