In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Software Developer till Visma TransPA!

Visma Software Ab Göteborg

Är du en duktig systemutvecklare som brinner för att jobba med molnbaserade lösningar och ny teknik? Vill du bli en del av Nordens ledande IT-koncern? Vi på Visma erbjuder nu en utmanande tjänst för en erfaren och ambitiös utvecklare, med placering på vårt trevliga kontor i Håby, Munkedal.

Om rollen
I rollen som Software Developer kommer du primärt att arbeta med full stack-utveckling av vår produkt Visma TransPA. TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Vi är idag marknadsledande på den svenska marknaden med nästan 800 kunder och 35 000 användare. Den molnbaserade mjukvaran utvecklas internt och erbjuds tillsammans med support, utbildning och löneservice. Utvecklingsteamet för TransPA består idag av fem personer.

I din roll kommer du arbeta med att fortsätta utveckla och förfina vår produkt. Just nu fokuserar vi bland annat på att förbättra funktionerna för TransPA på mobila enheter. Du kommer även arbeta med exempelvis integrationer mot samarbetspartners, felsökningar och hantering av buggar. Utöver vårt lokala team i Munkedal blir du en del av Vismas internationella utvecklingsorganisation. Detta innebär stora möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med andra team runt om i koncernen.

Vad erbjuder vi dig?
 • Arbete på ett entreprenörsdrivet, teknikintensivt, internationellt bolag i stark tillväxt
 • Goda möjligheter till personlig utveckling
 • En god arbetsmiljö i trevliga Munkedal, utanför storstadsstressen och samtidigt med bra kommunikationer med både bil och buss
 • Konkurrenskraftiga villkor och kollektivavtal
 • Att bli en del av en expansiv IT-koncern, full av kompetens och resurser för att driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i systemutveckling eller motsvarande samt relevant erfarenhet. Vi tror att du har jobbat med systemutveckling och att du är passionerad för att utveckla smarta lösningar. Du arbetar smidigt och processtyrt. Precis som oss är du nyfiken och entusiastisk över de möjligheter och mervärden som mobil- och molnteknik kan erbjuda, och drivs av utmaningen att omsätta dessa möjligheter till verklighet.

Vi arbetar med Microsoft-teknik som Azure-plattformen, C #, .NET, Entity Framework, WebAPI, WPF & WCF och hoppas att du är intresserad och skicklig i detta också.
Vi ser att du är en social, utåtriktad och drivande medlem i vårt agila team. Eftersom vi är ett litet team med många roliga och utmanande uppgifter att lösa är det bra om du har dina favoritområden, men du måste också vara redo att ta dig an utmaningar där du inte känner dig lika hemma för att med passion och fokus stötta dina kollegor. Du gillar att lösa komplexa problem på innovativa sätt och dela och diskutera alternativa lösningar. Att fördjupa dig i, utvärdera och utveckla dig själv och dina färdigheter faller sig naturligt för dig i din arbetsvardag.

Har du dessutom erfarenhet/ intresse för något av följande är det meriterande, men inget krav:
 • Erfarenhet från transportbranschen
 • Webutveckling
 • Utveckling mot mobila enheter
 • Utveckling och/eller förvaltning av Cloudplattformar som MS Azure och AWS
 • UX
 • Agila test, metoder och verktyg
 • Atlassians verktyg såsom Jira och Confluence
 • Distributionsverktyg
Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil om du föredrar det. Personligt brev är frivilligt.
Urval och intervjuer sker löpande, så anmäl ditt intresse så snart som möjligt. Vi frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Peter Malinen: peter.malinen@visma.com eller 072-453 0192.

Om Vismakoncernen
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 760.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Källa:

293 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten