In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren frontend-utvecklare till vårt webbteam

Visma Spcs Ab Kronoberg

Är du lite härligt tekniknördig?

Vi söker en kreativ och professionell frontend-utvecklare som brinner för användarupplevelse, design och digital försäljning. Du ingår i ett team som arbetar med digitala kanaler men fokus ligger på utveckling av vår webb för att skapa bästa möjliga upplevelse för våra besökare och kunder. Tjänsten ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse att ta sig an kluriga lösningar. Du kommer vara en del i framtagandet av nya webbsidor - från mockup till färdig lösning.

Ihop med konverteringsexperter, webbanalytiker, specialister inom content marketing, SEO/SEM och sociala medier ser vi också till att befintliga sidor presterar så bra de bara kan genom A/B tester och datadriven uppföljning på daglig basis.

Vi utvecklas så det knakar, och har en spännande resa framför oss. För just denna tjänst letar vi efter dig som har erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery) och som jobbat några år med detta.

Det är meriterande om du har:
  • Tidigare jobbat med Epi Server
  • Erfarenhet av att jobba på konsultbolag eller webbyrå
  • Erfarenhet av att skapa interaktivt innehåll
  • Erfarenhet att jobba med in/utcheckning av kod (GIT, TFS etc...)
VEM ÄR DU?

Du drivs av att leverera goda resultat, är lite härligt tekniknördig och håller dig uppdaterad om de senaste tekniknyheterna. Du brinner för webbutveckling och vill ständigt utvecklas och lära dig mer. Vi ser att du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Det ligger naturligt för dig att vara affärsmässig och kundorienterad.

Vi tror på människors egna vilja och driv, och ser därför att rätt inställning och passion för att utvecklas är en av de viktigaste egenskaperna. Erfarenhet är bra men inte avgörande. Vi tror det blir en perfect match om du känner igen dig på följande egenskaper:
  • Kunskapstörstande - Du ser dig inte på långa vägar som fullärd
  • Känsla för detaljer, öga för design - Du förstår vikten av färg, form och placering och är noggrann för du vet att summan av de minsta detaljerna adderar upp till en stor del av helhetsupplevelsen för användaren.
  • Lätt för att ta till dig information och omvandla till kreativa lösningar.
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Du som medarbetare är en av våra viktigaste resurser och vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Placeringsort: Växjö

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 17 juli. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kristian.sandstrom@visma.com

Källa:

250 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten