In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Visma Spcs söker Data Warehouse-utvecklare med BI fokus

Visma Spcs Ab Kronoberg

Vi utvecklas så det knakar, och har en spännande resa framför oss. Vi behöver därför utöka vårt Business Automation team. Ett team som arbetar med att utveckla vår verksamhet. Dina ansvarsområden kommer framförallt vara inom design och förvaltning av organisationens Data Warehouse lösningar. Tillsammans med med våra Product Owners arbetar du tätt gällande framtagning samt underhåll av befintliga BI lösningar till verksamheten.

VEM ÄR DU?

Du kan både hantera och bedöma risker. Vi ser också att du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Du har också förmågan att arbeta strategiskt och se lösningsförslag som utvecklar verksamheten i data warehouse-lösningar. Då datadrivna beslut är viktiga för organisationen besitter du kunskap i att skapa de rapporter som efterfrågas. Det ligger naturligt för dig att vara affärsmässig och på så vis leva upp till beställarens förväntningar - du gillar helt enkelt att leverera goda resultat.

Vi tror att du har akademisk examen eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt. Det är även meriterande om du har goda kunskaper inom Data Warehouse arkitektur, Microsoft SQL Server, Databasdesign, ETL/ELT, SSIS, SSAS, SSRS eller motsvarande. Har du tidigare jobbat med Business Intelligence-utveckling är det ett stort plus.

Vi tror på människors egna vilja och driv, och ser därför att rätt inställning till att utvecklas är viktig för att trivas hos oss. Erfarenhet är bra men inte avgörande. Vi tror att det är bra om du har erfarenhet av:
  • Server och lagringsteknik
  • Prestandaanalys och optimering av databaser
  • Har du kännedom inom Amazon Web Services är detta ett stort plus
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Du som medarbetare är en av våra viktigaste resurser och vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare är nyckel till framgång.

LÅTER DET SPÄNNANDE?

Vi väntar på din ansökan! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 30 september. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta peter.szilagyi@visma.com

Källa:

274 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten