In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Bolagsjurist till huvudkontoret

Vitamin Well Stockholm

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), NOBE aloe vera, Barebells och Snackbros; alla representerade på flera europeiska marknader.

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel.

Vi fortsätter att expandera snabbt och behöver därför utöka vårt juridikteam i Stockholm.

Vi erbjuder

Arbetet som jurist hos oss är självständigt och uppgifterna är mycket varierade. Avdelningen jobbar integrerat med alla delar av organisationen - marknad, design, försäljning, ekonomi, kommunikation, logistik, produktion, export och produktutveckling. Under en dag kan vi stå inför att undersöka EUs regelverk kring en ny ingrediens, granska designen på en ny förpackning, hålla en internutbildning om marknadsföring i sociala medier, ta fram en avtalsmall för grossister, skriva fram en pressrelease tillsammans med kommunikationsavdelningen, hjälpa HR-chefen i arbetsrättsfrågor och fundera över strategi i en avtalsförhandling med en ny exportpartner.

Vi söker

Utifrån ovan är det därför viktigt att du som söker jobbet gillar att byta fot ofta, jobba snabbt och sätta dig in i nya rättsområden, alltid med en känsla för vad som är kommersiellt relevant och vad verksamheten behöver på både kort och lång sikt. Räkna med korta beslutsvägar, stort utrymme till egna initiativ och ännu större möjligheter till utveckling och breddning av dig som jurist. Tjänsten blir i stor utsträckning vad du själv gör den till, men kräver också att du tar för dig, har skinn på näsan och vågar fatta beslut.

Du ska inneha en juristexamen/jur.kand., samt ha arbetat 2-5 år på advokatbyrå eller på bolag inom en relevant bransch. Vi kräver också mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

Juristfunktionen jobbar en hel del med kommersiella avtal, varumärkesrätt, livsmedelsrätt, marknadsföringsrätt och compliance. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av arbete med ett eller flera av de nämnda områdena, och att du har ett intresse för att jobba framförallt med kommersiella avtal.

Det är särskilt meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta med EU-lagstiftning. Det behöver inte röra sig om livsmedelsrätt, utan det kan istället handla om exempelvis konkurrensrätt, life science eller kemikaliefrågor.

Det är vidare särskilt meriterande om du är jurist med tysk, brittisk eller amerikansk examen.

Ansök

Du ansöker genom att sända oss ditt CV, betyg från juristutbildningen och ett personligt brev där du berättar om dig själv som yrkesperson och varför du söker tjänsten. Observera att inkompletta ansökningar inte kommer att behandlas.

Vi rekryterar löpande. Datum för tillträde är flexibelt.

För frågor om tjänsten kontaktas General Counsel Mikaela Mars (mikaela.mars@vitaminwell.se, 0736-796266).

Vi ser fram emot din ansökan!

Källa:

203 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten