In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Office Assistant till Wise Group AB

Wise Group Ab Göteborg

Wise Group är Sveriges ledande HR-koncern med hela sju dotterbolag som brinner för att hjälpa våra kunder att bli ännu starkare inom HR-området. Din arbetstakt kommer att vara i våra fräscha lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Tjänsten är en deltidstjänst på 50% fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning.


Vad ska jag göra?


I rollen som Office Assistant arbetar du brett med administration och service, både internt mot dina kollegor och även externt mot leverantörer och samarbetspartners. Rollen kommer också innebära ansvar för våra interna kontorsytor, både att de håller en bra nivå och att vi fortsätter att utveckla våra arbetsplatser i takt med att vi växer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantera och kontera fakturor
  • Hantera beställning av mat, blommor och kontorsmaterial etc.
  • Ansvar för våra förråd och interna ytor
  • Förbereda och hjälpa till vid event på kontoret
  • Back up för reception
  • Kontaktperson vid ekonomi- och IT-relaterade frågor som rör kontoret och personalen
I din roll kan även en del projektledning förekomma samt uppföljning av leverantörsavtal med våra leverantörer av till exempel kaffe, mat, kontorsmaterial etc.

Idag är vi ca 60 medarbetare på kontoret och du kommer att rapportera till vår Regionchef Andreas. Vi erbjuder en rolig och varierande vardag, där vi alltid ser till att ha kul tillsammans! Du kommer att mötas av fredagsfrukost, ringtime-pepp, finkaffe, high-fives, after-works och ett härligt och professionellt team.

Vem är Du?

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta 50% under minst ett år. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete i en koordinerande roll där du med fördel har kommit i kontakt med fakturahantering. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i en kontorsmiljö och då gärna på ett modernt tillväxtbolag och är van vid högt tempo och snabba beslutsvägar. Du har god systemvana och kunskap i MS Office och Outlook.

Som person är du positiv, flexibel och självgående. Du är mycket serviceminded och trivs med att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du sätter stort värde i att vara noggrann i ditt arbete då det är viktigt att exempelvis fakturor blir rätt konterade och attesterade. Vi förutsätter att du är en prestigelös person som gillar att jobba både högt och lågt. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt ser vi att du är trygg i dig själv och kan skapa goda relationer runt dig.

Inom koncernen är vi engagerade och passionerade och vi vill aktivt medverka till goda resultat och en bra stämning. Du blir således en viktig del av detta!

Vilka är Wise Group?

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, bemanning och HR/personalområdet. Wise erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. Idag är vi sju dotterbolag; Wise Professionals, Wise IT, SalesOnly, K2Search, Wise Consulting, Edge HR och Brilliant.

Läs gärna mer på www.wisegroup.se.

Vill du veta mer?

Wise Groups dotterbolag Wise Professionals har fått förtroendet att hantera denna anställning och tjänsten är initialt en anställning som konsult hos oss. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Louise Grammatikas, louise.grammatikas@wise.se. Dessvärre tar vi inte emot ansökningar via mail utan du söker direkt via vår annons på Wise.se

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sisa ansökningsdatumet. Se därför till att söka redan idag om du är intresserad.

Varmt välkommen med din ansökan!

/Önskar kollegorna på Göteborgskontoret

Källa:

367 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten