In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Team Leader / Gruppledare - Byggkonstruktion / Processindustri

WorkWeb Östergötland

Nu söker vi en driven och engagerad Team Leader till AFRYs sektion byggkonstruktion i Linköping som vill jobba med industriprojekt.

Sektionen Byggkonstruktion växer inom AFRYs affärsområde Process Industry. För närvarande är de över hela landet idag ca 70 projektörer och konstruktörer.

AFRYs byggnadskonstruktörer har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag främst inom processindustrin. Företaget utför uppdrag i alla skeden, från tidiga förstudier till bygghandlingsprojektering. Deras kunder finns i hela Sverige och de samverkar även med kollegor på andra lokala kontor så resor kan vara en naturlig del i tjänsten.

Årets upplaga av Framtidens Forskning publicerar en undersökning där 600 forskare i Sverige rankat potentiella arbetsgivare. AFRY är det företag som hamnar högst upp på listan, som 36 procent av de svarande uppgett att de skulle kunna tänka sig att arbeta hos.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Team Leader på AFRY kommer du vara resurs- och teknikansvarig för en grupp med juniora byggkonstruktörer. I rollen kommer du bland annat att:
 • Genomföra egna industriprojekt
 • Coacha kollegor
 • Leda delprojekt
 • Framställa tekniska lösningar, kravdokument, funktionsspecifikationer mm
 • Hantera kunder och skapa nya affärer
 • Delta vid rekrytering
Som Team Leader kommer du att arbeta nära sektionschefen som har det yttersta personal- och budgetansvaret för sektionen. Detta samarbete kommer bli ett stort stöd för dig i din roll som Team Leader och du kommer att bli ett lika viktigt stöd för att avlasta din sektionschef i det dagliga arbetet med bland annat personalfrågor och kundförfrågningar

Om dig
Du har någon form av ingenjörsutbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet, du kan även ha gått den långa vägen och arbetat flera år med byggkonstruktion inom industri och process.

Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet inom följande områden:
 • Någon form av ledarskapserfarenhet
 • Hantera kunder och kundkrav
 • Erfarenhet av att jobba i projekt
 • Erfarenhet av byggprojektering, framställning av ritningar och beräkningar
 • Kompetens inom något/några av teknikområdena betongbyggnad, stålbyggnad, grundläggning eller industrimark
Då du har kontakt med många olika kunder krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Eftersom resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Som person är du en driven och positiv lagspelare som motiveras av att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor. Du trivs i en roll där du får jobba brett och tillsammans med andra för att nå dina resultat och du värnar om dina kollegor och ser till att de utvecklas och trivs på AFRY.
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du drivs av att motiveras och coacha dina kolleger men också av att skapa nya affärer och interagera med kunder.

Om företaget
ÅF + PÖYRY = AFRY.

AFRY är ett nytt och internationellt företag inom teknik, design och rådgivning som hjälper deras kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Företaget består av 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Om WorkWeb

WorkWeb är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Modernt kontor i centrala Linköping
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos AFRY
 • Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Casper Byström: casper.bystrom@workweb.se
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Källa:

85 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten