In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

WWF Sverige söker en rekryterare/HR administratör på 50-60%

WWF Sverige Stockholm

WWF Sverige växer och så gör även vi på HR avdelningen. HR avdelningen som idag består av tre personer behöver nu förstärkas med ytterligare en tjänst. Är du en person som brinner för att hitta rätt person till rätt tjänst? Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering och vill arbeta på en arbetsplats som gör skillnad så kan du vara den personen som vi söker!

Tjänsten som rekryterare ska fungera som ett stöd till rekryterande chefer genom hela rekryteringsprocessen såsom tex. utarbetande av kravprofil, annonsering, förslag på urval, samordna och delta i intervjuer, samt genomföra referenstagning. Du kommer även att ansvara för att utveckla och samordna ett helt nytt praktikantprogram i samarbete med högskolor och universitet. Tjänsten innefattar många kontakter både externt och internt och du behöver därför vara relationsskapande och kommunikativ. Du känner dig trygg i nya sociala situationer och drivs av en nyfikenhet för kunskap såväl som människor.

För att trivas på WWF Sverige är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta och arbeta i nära relation med andra. Du har en förmåga att bygga upp goda relationer och skapa ett förtroende hos de personer du arbetar med. Här läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en miljö där du får anta nya utmaningar hela tiden. Samtidigt är du självgående i ditt arbetssätt och tummar aldrig på kvalitén i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • Ansvara för hela rekryteringsprocessen. Annonseringen (svenska och engelska), göra en kravprofil och urval, till att boka in för intervjuer, intervjua tillsammans med chefer (svenska och engelska), referenstagning osv
  • Ansvara för att utveckla och samordna ett praktikantprogram i samarbete med högskolor och universitet
  • Löpande HR administration
  • Bistå HR avdelningen i vårt gemensamma arbete
För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:
  • En högskoleutbildning inom HR eller motsvarande
  • Bred erfarenhet av rekrytering och hela rekryteringsprocessen
  • Har du arbetat med rekrytering i ett större internationellt bolag är det meriterande
  • Du känner dig bekväm och har goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska
Vi sitter i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Du kommer att få arbeta med kompetenta medarbetare i en stimulerande miljö. Vi strävar efter att bli en av Sveriges mest attraktivaste arbetsplatser och värnar mycket om välmående och utveckling av våra medarbetare. WWF är anslutna till kollektivavtal och följer ITP planen.

Som en del av vår jämlikhet- och mångfaldsplan vill vi gärna uppmuntra manliga sökande samt personer med annat etniskt påbrå än svenskt att skicka in sin ansökan.

Källa:

245 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten