In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren kommunikatör till Zinkgruvan!

Zinkgruvan Mining Göteborg

Är du en driven kommunikatör ute efter en ny utmaning? Till Zinkgruvan Mining AB söker vi nu en kommunikatör för ett långsiktigt konsultuppdrag. Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under ett halvår med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Arbetet som kommunikatör är brett och omväxlande. Du ges möjligheten att få arbeta med såväl intern som extern kommunikation. Detta innebär att du bland annat kommer ta fram material till intranät, hemsida, sociala medier, pressmeddelanden och kampanjer.

Vidare exempel på arbetsuppgifter:
  • Koordinera events och andra aktiviteter.
  • Koordinera besök till företaget
  • Ta fram presentationsmaterial
  • Bidra till företagets medarbetartidning
  • Administrera beställningar och ta fram material till rapporter, verksamhetens intranät, kommunikationskampanjer, pressmeddelanden, hemsida och sociala medier
  • Som kommunikatör förväntas du även kunna arbeta med- och stötta kring kommunikativt ledarskap.
Vem är du?

Vi letar efter dig med relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är van vid att driva kommunikationsprojekt och är vass på att formulera budskap. Har du erfarenhet av kommunikationsarbete inom hållbarhetsfrågor, miljö och teknik är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att ha jobbat med rörlig media är det ett stort plus!

Om verksamheten

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på fyra kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,35 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till ca. 2000 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är ca. 400. Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss mer än 160 års erfarenhet.

Källa:

148 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten